Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for January 2, 2018

Day Navigation

5:30 am

5:30am Cardio Pyramid

January 2 @ 5:30 am - 6:15 am
Group Fitness Studio

Shiana 45 mins

Find out more »
9:00 am

9:00am RIP

January 2 @ 9:00 am - 9:55 am
Group Fitness Studio

Joanna and/or Julie 55 mins

Find out more »

9:00am Spin

January 2 @ 9:00 am - 10:00 am
Indoor Cycling Studio

Dionne 60 mins

Find out more »
10:00 am

10:00am Flow

January 2 @ 10:00 am - 11:00 am
Group Fitness Studio

Elizabeth 55 mins

Find out more »
4:30 pm

4:30pm Body Blast

January 2 @ 4:30 pm - 5:25 pm
Group Fitness Studio

Dionne 55 mins

Find out more »
5:30 pm

5:30pm Boxing Circuit

January 2 @ 5:30 pm - 6:30 pm
Cross Training Studio

Amber 60 mins

Find out more »

5:30pm Zumba

January 2 @ 5:30 pm - 6:20 pm
Group Fitness Studio

Chris 50 mins

Find out more »
6:30 pm

6:30pm TBC

January 2 @ 6:30 pm - 7:25 pm
Group Fitness Studio

Russ 55 mins

Find out more »
+ Export Events